Κεντρική
    Το HERMES STUDIOS βρίσκεται μόλις λίγα μέτρα από την εθνική οδό Ρόδου – Λίνδου, 10 λεπτά από τη θάλασσα και τους κεντρικούς δρόμους στο Φαληράκι της Ρόδου

    Τα studios είναι μονόχωρα, αλλά αρκετά μεγάλα για να φιλοξενήσουν 2 ενήλικες και 1 παιδί. Αποτελούνται από 2 μόνα κρεβάτια με τα κομοδίνα τους, τουαλέτα, 2 πολυθρόνες, 1 τραπεζάκι, τραπεζάκι για τις βαλίτσες, πολυκουζινάκι με ψυγείο και ηλεκτρικό ματάκι βραστήρα νερού με τα απαραίτητα οικιακά σκεύη ώστε να μπορεί να παρασκευαστεί ένα πρόχειρο φαγητό και πρωϊνό. Σε όλα τα δωμάτια υπάρχει air condition και θυρίδες ενώ σε μερικά υπάρχουν και τηλεοράσεις. 

    Το μπαλκόνι βλέπει στην πίσω αυλή με τους καταπράσινους αμπελώνες και διάφορα άλλα δέντρα και φυτά. Εκεί μπορείτε να απολαύσετε τον απογευματινό καφέ σας στην ηρεμία της φύσης. Στον κεντρικό δρόμο υπάρχει στάση λεωφορείου για τις μετακινήσεις σας αλλά και άνετο parking για το αυτοκίνητο σας. 

     Η φιλική φροντίδα της ιδιοκτήτριας οικογένειας θα σας θυμίσει το σπίτι σας και θα κάνει τα πάντα για να περάσετε ευχάριστα στις διακοπές σας ή να λύσει οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίσετε.

     Περιποιηθείτε τον εαυτό σας σε μια χαλαρωτική διαμονή κοντά στην πόλη της Ρόδου, το Hermes Studios σας προσφέρει την μεγαλύτερη δυνατή αξία που προσφέρουν τα ξενοδοχεία χαμηλού κόστους. Τα στούντιο στο Φαληράκι είναι μια οικογενειακή επιχείρηση, που σας προσφέρει μια εμπειρία μιας πραγματικά αυθεντική γεύση της ελληνικής ζωής.